Det skal du i weekenden: Tidligere michelinkok har skabt sommerens is lavet på gammelt surdejsbrød

ispind.jpg
Mere end 300 kg overskydende surdejsbrød er forvandlet til ispinde. PR-foto
Eksklusivt for kunder
30. jul 2021 KL.10:30
Smag en is lavet på gammelt brød En is lavet på overskydende surdejsbrød, der ellers skulle være brugt som hønsefoder, lyder ikke umiddelbart som noget, man gider sætte tænderne i på en varm sommer...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet fortsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.